De specialisten achter Haasnoot & Adriaanse zijn Jan Adriaanse en Willem Haasnoot.

Haasnoot en AdriaanseVoordat in 2005 Haasnoot & Adriaanse werd opgericht heeft Jan Adriaanse, jurist en belastingdeskundige, onder andere circa 20 jaar gewerkt bij een grote landelijke verzekeraar als fiscaal en juridisch adviseur ten behoeve van assurantietussenpersonen / financieel dienstverleners en ook als bedrijfsjurist belast met herstructurering, overeenkomsten en het begeleiden van juridische en fiscale vraagstukken met betrekking tot financieel dienstverleners.

Willem Haasnoot is onder andere werkzaam geweest bij een grote landelijke verzekeraar en als zelfstandig assurantietussenpersoon voordat hij in 1999 werd beëdigd voor de rechtbank in Den Haag als makelaar in assurantieportefeuilles. Willem Haasnoot is verder lang voorzitter geweest van de Haagse Assurantie Club alsmede van de Federatie van Assurantieclubs.

De opleiding en ruime ervaring van zowel Adriaanse als Haasnoot staan borg voor gedegen en deskundig advies waarbij Adriaanse primair verantwoordelijk is voor de juridische dienstverlening en Haasnoot voor waardering en aan- en verkoop.

 

 

 

Deel deze pagina

More...